UPRAVA POLICIJE

Policija je u Danilovgradu uhapsila je S.D. (22) zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa.

Kako se navodi u saopštenu policije, krivično djelo je urađeno na štetu M.S. iz Spuža.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu koji mu je odredio zadržavanje do 72 sata.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

  • Beranski parlament danas skraćuje mandat
    on 20/09/2024 at 05:28

    Na današnjoj sjednici lokalnog parlamenta biće kvoruma i većine koja će skratiti mandat Skupštine opštine Berane i time prekinuti višemjesečnu političku agoniju u ovom gradu, koja je dovela do kolapsa funkcionisanja opštinskih organa.

  • Knežević da ne miješa Islamsku zajednicu u rasprave sa koalicionim partnerima
    on 19/09/2024 at 19:49

    Reis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat Fejzić reagovao je na izjavu lidera DNP-a Milana Kneževića, i zamolio ga da ne miješa tu vjersku zajednicu u raspravu sa svojim koalicionim partnerima.

  • "Zatvaranje poglavlja biće sljedeća velika vijest za Crnu Goru"
    on 19/09/2024 at 18:56

    Posvećenost Crne Gore u EU integracijama transformiše čitav proces proširenja zaključeno je tokom sastanka u Briselu predsjednika Vlade Milojka Spajića i generalnog direktora Direktorata za susjedstvo i pregovore o proširenju, Herta Jana Kopmana.

  • Suočavanje s prošlošću i presude za ratne zločine ključni za put Crne Gore ka EU
    on 19/09/2024 at 18:46

    Bitni preduslovi za članstvo Crne Gore u Evropskoj uniji su i suočavanje s prošlošću i presude za ratne zločine, kazao je u intrevjuu za Televiziju Crne Gore glavni tužilac Međunarodnog mehanizma za krivične sudove Serž Bramerc. Primjećuje političku volju da se svi odgovorni privedu pravdi, što je, kaže, pozitivna promjena u odnosu na prije pet godina, kada je posjetio Podgorici.

  • BS izlaskom sa sjednice Vlade, a ostankom u Vladi izvela performans
    on 19/09/2024 at 18:06

    Predsjednik Bošnjačkog demokratskog pokreta (BDP) Sead Šahman poručio je da su ministri iz reda BS-a napustili sjednicu, ali ne i Vladu, čime su izveli performans za narodne mase.

  • SAD podržavaju evropski put Crne Gore i dalje reforme
    on 19/09/2024 at 18:02

    SAD podržavaju evropski put Crne Gore i dalje reforme na putu ka punopravnom članstvu, a pozdravljena je puna usklađenost Crne Gore sa zajedničkom vanjskom i bezbjednosnom politikom EU, zakčljučeno je na sastanku potpredsjednika Vlade i ministra vanjskih poslova Ervina Ibrahimovića i direktorice Kancelarije za Zapadni Balkan u Birou za Evropu i Evroaziju Stejt dipartmenta Kolin Hajland.

  • "Razlozi napuštanja sjednice Vlade formalni i suštinski"
    on 19/09/2024 at 16:32

    Iz Albanskog foruma (AF) obavijestili su javnost da su razlozi za današnje napuštanje sjednice Vlade nakon odluke da se odobri zahtjev za gradnju spomenika mitropolitu Amfilohiju bili formalni i suštiniski.

  • "Crna Gora napravila značajne rezultate koji su za primjer svima"
    on 19/09/2024 at 16:25

    Premijer Milojko Spajić saopštio je da je Crna Gora napravila značajne rezultate koji su za primjer svima.

  • Upozorenje za SO Berane zbog neodržavanja sjednica
    on 19/09/2024 at 15:55

    Vlada danas je poslala upozorenje Skupštini opštine (SO) Berane zbog neodržavanja sjednica i nefunkcionalnosti organa i službi. Ta odluka je donijeta na elektronskoj sjednici Vlade.

  • "Crna Gora u EU 2028. godine, Reformska agenda naredne sedmice"
    on 19/09/2024 at 14:52

    Crna Gora je spremna da ispuni ciljeve iz Plana rasta i tako uspješno završi finalnu fazu pregovora i postane prva sljedeća članica Evropske unije, poručio je predsjednik Vlade Milojko Spajić nakon radnog ručka koji je za lidere Zapadnog Balkana organizovala predsjednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen.